Historie

Burtec bv is ruim 50 jaar nationaal en internationaal actief in het ontwerpen en produceren van speciale machines.

In 1962 startte Teus Burggraaff zijn bedrijf in Hagestein. Reparaties, handel in tractoren, werktuigen en speciale machinebouw maakten deel uit van de activiteiten.

Onder de naam Burtec (Burggraaff Techniek) is vanaf 1985 de aandacht meer gericht op speciale machinebouw. De machines worden voornamelijk gebouwd voor overheid, wegenbouw- en aannemingsbedrijven.

In 1997 is Burtec verhuisd van de Vogelenzangseweg in Hagestein naar een groter pand in het centraal gelegen Nieuwegein.

Ieder Burtec product is maatwerk en wordt geheel “custom-made” geproduceerd. De producten onderscheiden zich door innovativiteit en voldoen aan de strengste eisen wat betreft kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor zijn onze producten een duurzame investering voor jaren.
Vanzelfsprekend kunnen wij op al onze producten technische nazorg verlenen.

Burtec biedt werk aan ca. 25 goed opgeleide medewerkers die beschikken over uitgebreide kennis en ervaring in de machinebouw.

Wij hopen dat uw bezoek aan onze website aanleiding mag zijn om met onze producten in de praktijk kennis te maken, dan wel om de reeds eerder opgedane ervaring te bestendigen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij willen u graag van dienst zijn.

Burtec…. als u kwaliteit vanzelfsprekend vindt!

Montageweg 13, 3433 NT Nieuwegein
Nederland
Telefoon: +31 (0)30-6019660
E-mail: info@burtec.nl
K.v.K. Utrecht 30142988